Agenda activiteiten

Zaterdag 28 september 2019

De Zingende Schoenmaker - Johan (gaat intiem)

Reeds 15 jaar reist hij Vlaanderen rond met zijn onemanshow. Met zijn grappen, grollen en levensliedjes brengt hij iedereen aan het lachen, maar vooral het zingen is belangrijk voor Johan. Voor zijn optreden in CC Zwaneberg gooit hij het wel over een andere boeg, een beetje serieuzer, maar de clown komt toch steeds om het hoekje piepen. Zijn zelfgemaakte teksten, die reeds jarenlang in de kastlade lagen, heeft hij uiteindelijk bovengehaald. Hij vertelt en zingt over zijn jeugd, zijn eerste liefde, zijn beroep en doorspekt dat alles met een vleugje humor!

Samen met de Prins Junior Band brengt hij ook liedjes van onder meer Wannes Van de Velde, Stef Bos, Guido Belcanto, Paul de Leeuw, ...

 

Waar? In Cultuurcentrum Zwaneberg (blauwe zaal)
Tickets (€ 15) & info via CC Zwaneberg - www.zwaneberg.be of T 015 25 07 70

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Ambiance
Johan Van Nuffel
T. 0475 93 29 70
info@dezingendeschoenmaker.be
www.dezingendeschoenmaker.be

Meer over deze vereniging

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier