Agenda activiteiten

Dinsdag 23 april 2019

Jazzoptreden in de Hnita Jazz Bar

Op dinsdag 23 april (20u30) treedt Scatter The Atoms That Remain op in de Hnita Jazz Bar @ Bergola. Het Amerikaanse kwartet belooft een van de jazzontdekkingen van het jaar te worden. De band ontstond in 2017 uit de bijzondere samnwerking tussen twee aanstormende talenten en twee anciens van de New Yorkse jazzscene. Leider is de van oorsprong Canadese drummer en componist Franklin Kiermyer (°1956), met verder Jovan Alexandre (°1988) op tenorsax, Davis Whitfield (°1993) op piano en Otto Gardner op contrabas. Grote inspiratiebron voor Scatter The Atoms That Remain is de energieke, spirituele muziek die in de jaren '60 gemaakt werd door onder andere John Coltrane en Pharoah Sanders. "There may not be a quartet out there that picks up where the Coltrane Quartet left off', schreef The New York Jazz Record. "A sense of shared catharsis through music that is at once majestic, ferocious and relatable," aldus het New Yorkse Jazz at Lincoln Center, waar het kwartet eerder speelde. Het debuutalbum van Scatter The Atoms That Remain verschijnt in de loop van april op Dot Time Records. In het kader van de releasetournee doet de band ook de Hnita Jazz Club aan, in primeur voor België. (www.scattertheatoms.com)

 

Reserveren: hnitajazzclub@outlook.com
Tickets: Jongeren (-26): € 12 / Hnitaleden: € 14 / Algemeen: € 16

Meer info: www.hnitajazzclub.be

Locatie

Hnita Jazz Club - Kerkhofstraat 4 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Hnita-Hoeve
Peter Anthonissen
T. 015 24 19 53
info@hnita-jazz.be
hnita.wordpress.com

Meer over deze vereniging

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Speciale promoties Check het hier