Agenda activiteiten

Zondag 26 mei 2019

Fiets- en wandeltocht Wiekevorst tegen Kanker

Op zondag 26 mei 2019 kan u vanaf 08.00 uur tot 14.00 uur inschrijven voor de fiets- en/of wandeltocht van Wiekevorst tegen Kanker. Fietstochten van 30 en 70 km. Wandeltochten van 7, 12 en 21 km. De parochiezaal is de hele dag "Wiekevorst tegen Kanker-café". Pan-N-Koek zorgt voor heerlijke, verse pannenkoeken.

Meer info op www.wiekevorsttegenkanker.be

Locatie

Parochiezaal Wiekevorst - Dorp 23 - 2222 Wiekevorst

Organisatie

Wiekevorst tegen Kanker
Joris De Preter
T. 0473 713493
patrick.havermans@outlook.com
www.wiekevorsttegenkanker.be

Meer over deze vereniging

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Speciale promoties Check het hier