Agenda activiteiten

Donderdag 30 mei 2019

Damiaan Beweegt

Damiaan viert dit jaar feest, want de grootste Belg is 10 jaar heilig! Daarom krijgt ook Wandelen met Damiaan, het jaarlijkse wandelevenement op Hemelvaartsdag (dit jaar op donderdag 30 mei), een extra feestelijk kleedje.

Solidariteitsfestival dat iedereen beweegt
Wandelen, fietsen, feesten of cruisen met de moto. Daarna lekker lang blijven hangen in twee bruisende volkstenten met optredens, vermaak op de leuke Vlaamse Kermis of op het gezellige wereldfeest met marktjes en kinderanimatie. Op heel de Damiaansite, rond het Damiaanmuseum, vind je marktstandjes, kinderanimatie, optredens en ... een fantastische sfeer.

Damiaanrun
Dit jaar is er ook de Damiaanrun, dé nieuwe obstakelrun voor gezinnen en vrienden! Met het gezin of met vrienden mee klauteren en klimmen, joggen en springen, kruipen en wringen met Damiaan. Deze gezinstocht is toegankelijk voor iedereen van 6 tot 66 jaar en neemt de deelnemers mee op avontuur in Damiaans geboortestreek. Door gebouwen, midden in de prachtige natuur, door de modder, over het water, ...

Wosh-koor brengt 'Cantate voor kleine helden'
De dag wordt feestelijk afgesloten met een prachtig, kleurrijk en muzikaal optreden in de kerk van Ninde. Al zingend wordt een eresaluut gebracht aan Damiaan De Veuster en alle kleine helden die zich inzetten voor een betere wereld.

Locatie

Damiaanmuseum - Pater Damiaanstraat 37 - 3120 Tremelo

Organisatie

Damiaan Actiegroep
Sonia Crabbé
damiaanmuseum@skynet.be

Meer over deze vereniging

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier