Agenda activiteiten

Zaterdag 23 februari 2019

KROKUSCONCERT met als thema 'Met de trein de wereld rond'

De Koninklijke Harmonie Rust Roest Verbroedering bestaat dit jaar 110 jaar. Om dit jubileum in de kijker te zetten zorgt het harmonieorkest voor een fantastische muzikale treinreis. Bovendien werd als special guest een jonge bas-bariton zanger gecontacteerd via de Gemeentelijke muziekacademie. Voor Gregory Vetters is het zijn eerste optreden voor een ruimer publiek en kadert in zijn muzikale opleiding aan de muziekacademie. Patrick Verhaegen en zijn orkest staan borg voor een aangename muziekavond.

Toegang: VVK: € 8 - ADK: € 10.

Kaarten in voorverkoop bij de muzikanten, zanger Gregory Vetters, of harmonie.rrv@hotmail.be

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Koninklijke Harmonie Rust Roest Verbroedering
Monique Van Rompaey
harmonie.rrv@hotmail.be
www.harmonierrv.weebly.com

Meer over deze vereniging

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Speciale promoties Check het hier