Agenda activiteiten

Zaterdag 16 februari 2019 t.e.m. zondag 17 februari 2019

Turnshow Arduas

Op zaterdag 16 en zondag 17 februari kan je in Cultuurcentrum Zwaneberg terecht voor de jaarlijkse turnshow van de Arduas. Wat je mag verwachten? Een groots opgezette turnshow vol spektakel. Turnkring Arduas is een actieve en dynamische turnkring met 900 leden en 68 trainers en trainsters en biedt een ruim aan kleuterturnen, olympisch turnen, tumbling, acrogym en dans voor klein en groot.

Tickets: € 10 - Bestellen

  • zaterdag 16 februari (14u) - uitverkocht
  • zaterdag 16 februari (19u) - uitverkocht
  • zondag 17 februari (10u)
  • zondag 17 februari (15u) - uitverkocht

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Arduas
T. 015 24 12 86
www.arduas.be

Meer over deze vereniging

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier