Agenda activiteiten

Zaterdag 16 februari 2019 t.e.m. zondag 17 februari 2019

Turnshow Arduas

Op zaterdag 16 en zondag 17 februari kan je in Cultuurcentrum Zwaneberg terecht voor de jaarlijkse turnshow van de Arduas. Wat je mag verwachten? Een groots opgezette turnshow vol spektakel. Turnkring Arduas is een actieve en dynamische turnkring met 900 leden en 68 trainers en trainsters en biedt een ruim aan kleuterturnen, olympisch turnen, tumbling, acrogym en dans voor klein en groot.

Tickets: € 10 - Bestellen

  • zaterdag 16 februari (14u) - uitverkocht
  • zaterdag 16 februari (19u) - uitverkocht
  • zondag 17 februari (10u)
  • zondag 17 februari (15u) - uitverkocht

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Arduas
T. 015 24 12 86
www.arduas.be

Meer over deze vereniging

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier