Agenda activiteiten

Maandag 11 februari 2019 t.e.m. zaterdag 23 februari 2019

Trouwringen Special bij Clem Vercammen

Bij Clem Vercammen kan je van 11 tot 23 februari tercht voor de 'Trouwringen Special'. Tijdens deze dagen kan je een extra uitgebreid aanbod trouwringen ontdekken waaronder de nieuwste collecties van o.a. Traditions, Auro Design, Amici, Tessina, Deuxx, Dora, Flanders Briljant, ... Bovendien kan je hier ook terecht voor een trouwring met een specifiek ontwerp die gecreëerd wordt in ons goudatelier.

Tijdens deze dagen geniet u van verschillende voordelen zoals o.a. een gratis gravure, een gratis gepersonaliseerd trouwkussentje, een speciale attentie bij een afspraak en 10% directe korting bij de aankoop van uw trouwringen.

Kom zeker eens langs!

Locatie

Clem Vercammen - Bergstraat 151 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Clem Vercammen
Gert Vercammen
T. 015 241265
info@clemvercammen.be
www.clemvercammen.be

Meer over deze handelaar

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

De Hoofdzaak

Kapsalon & Pruikeninstituut Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd. De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Haaruitval, dun haar, kale plekken of een volledig kaal hoofd als gevolg van een haarziekte, chemotherapie, … samen met u gaan we op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

IG Beauty

Ben je op zoek naar een verzorging met zichtbaar resultaat en met producten van de hoogste kwaliteit? Dan kan je terecht bij IG Beauty! In de winkel vind je ook alle producten om thuis te gebruiken en leuke geschenken.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Speciale promoties Check het hier