Agenda activiteiten

Maandag 11 februari 2019 t.e.m. zaterdag 23 februari 2019

Trouwringen Special bij Clem Vercammen

Bij Clem Vercammen kan je van 11 tot 23 februari tercht voor de 'Trouwringen Special'. Tijdens deze dagen kan je een extra uitgebreid aanbod trouwringen ontdekken waaronder de nieuwste collecties van o.a. Traditions, Auro Design, Amici, Tessina, Deuxx, Dora, Flanders Briljant, ... Bovendien kan je hier ook terecht voor een trouwring met een specifiek ontwerp die gecreëerd wordt in ons goudatelier.

Tijdens deze dagen geniet u van verschillende voordelen zoals o.a. een gratis gravure, een gratis gepersonaliseerd trouwkussentje, een speciale attentie bij een afspraak en 10% directe korting bij de aankoop van uw trouwringen.

Kom zeker eens langs!

Locatie

Clem Vercammen - Bergstraat 151 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Clem Vercammen
Gert Vercammen
T. 015 241265
info@clemvercammen.be
www.clemvercammen.be

Meer over deze handelaar

IG Beauty

Ben je op zoek naar een verzorging met zichtbaar resultaat en met producten van de hoogste kwaliteit? Dan kan je terecht bij IG Beauty! In de winkel vind je ook alle producten om thuis te gebruiken en leuke geschenken.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Speciale promoties Check het hier