Agenda activiteiten

Zondag 13 januari 2019

Winterwandeling - Wandelen in PUTTEke winter

In het kader van de winterwandelingen van Kempens Karakter kan je op zondag 13 januari gaan meewandelen in Putte. De wandeling vertrekt aan Heemmuseum Het Molenijzer en je kan kiezen voor een afstand van 8 of 13 km. Vertrekken kan tussen 9u en 15u.

Deze keer vertrekt de winterwandeling aan het Heemmuseum. Ze leidt je langs open velden, door donkere bossen en langs oude hoeves. Je ontdekt mysterieuze plekjes waar je kan genieten van mooie vergezichten. Voor elke deelnemer is er een leuke attentie voorzien. Na de wandeling kan je genieten van lekkere soep of proeven van een biertje uit het ruime aanbod van verschillende streekbieren.

Meer info:
Toerisme Putte
Gemeenteplein 1, Putte
015 76 78 87
toerisme@putte.be

Lees meer over de winterwandelingen

Locatie

Heemmuseum Het Molenijzer - Heuvel 41b - 2580 Putte

Organisatie

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Speciale promoties Check het hier