Agenda activiteiten

Vrijdag 11 januari 2019 t.e.m. zondag 27 januari 2019

Shake! aan het werk bij het Heists Kamertoneel

Van 11 tot 27 januari brengt Shake!, de jeugdspelers van het Heists Kamertoneel, het toneel 'Frankenstein of het geheim van Smrtnwsk!'

Viktor Frankenstein erft het kasteel van zijn beroemde overgrootoom Zoltan Frankenstein. Vol verwachting trekt hij met zijn knecht Kneut naar het dorp Smrntwsk, waar hij hoopt zijn droomkasteel te vinden.

Reserveren kan online op www.heistskamertoneel.com/reserveren of per telefoon 0470 86 17 79

Locatie

Heists Kamertoneel - Kattestraat 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Heists Kamertoneel
Marleen Verhaegen
T. 0470 861779
info@heistskamertoneel.be
www.heistskamertoneel.be

Meer over deze vereniging

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier