Agenda activiteiten

Vrijdag 21 september 2018

Proeverij 'Hobbit' bij Barnature

Kom op vrijdag 21 september (11u - 16u) lekkere spreads en leuke ideeën over de nieuwe seitan ontdekken, gratis en vrijblijvend.

De verrassend lekkere spreads van Hobbit kan je eten als broodbeleg dip of dressing. Nieuw in het gamma zijn de spreads met rode bonen en chili, wortel en gember, paprika en basilicum, erwten en munt. Seitan is dan weer de verfijnde vleesvervanger gemaakt door eiwitten van tarwe of spelt te koken in een mineraalrijke bouillon op basis van sojasaus, zeewier en gember.

Kom gerust eens proeven!

Locatie

Barnature - Eugeen Woutersstraat 28a - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Barnature
Kathleen Goossens
T. 015 34 00 35
info@barnature.be
www.barnature.be

Meer over deze handelaar

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Speciale promoties Check het hier