Agenda activiteiten

Zaterdag 22 september 2018

Musical 'West Side Story'

De Accademia Università Popolare Arte e Musical brengt 'West Side Story' naar CC Zwaneberg (blauwe zaal) op zaterdag 22 september om 20u30.

In de 10de editie van 'Heist bouwt aan Vrede' krijgt de liefde een bijzondere plaats. De liefde tussen twee onfortuinlijke jonge mensen voor wie de strijd tussen hun beide families veel te bitter was. Een jonge, zuivere liefde, gedwarsboomd en gedood door rassendiscriminatie, vluchtelingenproblematiek, armoede, geweld en haat. Of hoe William Shakespears 'star crossed lovers' Romeo en Julia eeuwig blijven zoeken naar elkaar! Telkens opnieuwe, waar ook ter wereld, in oorlogstijd maar ook in vrede.

De hele Accademia komt speciaal uit Boscoreale (Italië) naar CC Zwaneberg en brengt een geëmancipeerde versie van 'West Side Story', begeleid door de beste choreografen en beroepsmusici. En dit alles voor meer liefde in een wereld die hunkert naar vrede.

Tickets: € 15

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Speciale promoties Check het hier