Agenda activiteiten

Woensdag 22 augustus 2018

Kokkina Colora

Na een pauze van enkele jaren wordt het multicultureel dorpsfeest 'Kokkina Colora' op woensdag 22 augustus nieuw leven in geblazen. Het festival vindt plaats op het Berlaarse dorpsplein en laat je de wereldkeuken en wereldmuziek ontdekken. Iedereen is welkom vanaf 14u30. Bezoekers mogen zich aan verschillende optredens verwachten van onder andere Murgafanfare Agrum en Sobacan, een gezellig marktje met eetstanden en workshops voor kinderen.

De toegang is gratis!

Locatie

Markt Berlaar - Markt z/n - 2590 Berlaar

Organisatie

Gemeente Berlaar
Nadia Hendrickx
info@berlaar.be

Meer over deze organisator

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Speciale promoties Check het hier