Agenda activiteiten

Zondag 30 september 2018

Festival van Vlaanderen - Musica Divina

Twee van Noorwegens meest prominente musici, Benedicte Maurseth en Berit Opheim, hebben samen met de prijsbekroonde schrijvers Bergsveinn Birgisson en Erlend O. Nødtvedt een nieuwe ballade gecomponeerd: ‘Tidekverv’. Helemaal in de stijl van de oeroude en befaamde ballade ‘Draumkvedet’. Met een mix van barok, folk en improvisatie maken ze iets nieuws vanuit oeroude rituelen. Ze worden daarbij vergezeld door topluitist Rolf Lislevand en de al even gelauwerde slagwerker Håkon Mørch Stene. Zoals ‘Draumkvedet’ enkel kort na kerstmis gezongen wordt, zo zingen en spelen ze de nieuwe ballade enkel rond zonnewendes. Tijdens Musica Divina wordt de herfstequinox gevierd. Mis dit ritueel voor de 21ste eeuw dus zeker niet!

Bron: www.zwaneberg.be

Sint-Lambertuskerk
Toegang:
€ 20 / € 16,50 (vriendenprijs) / € 10 (< 26jr.) / € 6,50 (vriendenprijs < 26jr.)
 

Locatie

Sint-Lambertuskerk - Kerkplein z/n - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier