Agenda activiteiten

Zondag 30 september 2018

Poesia Divina

Het Festival van Vlaanderen Kempen organiseert samen met het Poëziecentrum en CC Zwaneberg de tweede editie van Poesia Divina. Negen dichters schrijven een nieuwe psalm uitgaande van het motto van Musica Divina: ‘Schaam je niet mens te zijn’. Deze dichters brengen hun psalm ook op het podium.

Met Ruth Lasters, Paul Bogaert, Michaël Vandebril, Mark Van Tongele, Inge Braeckman, Lotte Dodion, Marc Tritsmans, Anna Borodikhina en Carmien Michels.

Bron: www.zwaneberg.be

CC Zwaneberg, Café Velodroom
Gratis toegang
- inschrijven via kempen@festival.be

Locatie

Zaal Velodroom, CC Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Speciale promoties Check het hier