Agenda activiteiten

Woensdag 29 augustus 2018

Animatiefilm: 'Isle of Dogs'

Acht jaar na zijn Roald Dahl-adaptie 'Fantastic Mr Fox' waagt Wes Anderson zich weer aan stop-motion. Zijn 'Isle of Dogs' speelt zich af in Japan in de nabije toekomst waar er een uitbraak van hondenaanvallen is. Hierdoor worden alle honden verbannen naar een eiland vol afval genaamd Isle of Dogs. Een jongen reist naar het eiland op zoek naar zijn huisdier, waar hij in aanraking komt met een meute onder leiding van Rex.

Bron: www.zwaneberg.be

CC Zwaneberg - Schouwburg
Toegang:
€ 5 / € 4,50 (vriendenprijs)

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier