Agenda activiteiten

Vrijdag 06 augustus 2021 t.e.m. zondag 08 augustus 2021

Baptistfeesten

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 augustust gaan op het Kerkplein van Schriek de Baptistfeesten weer door met heel wat activiteiten en doorlopend volkscafé Bar Baptist.

Op vrijdag 6 augustus wordt gestart met een avond vol muzikaal geweld. New Eclipse, Reckless en Kontrair komen het beste van zichzelf geven en u kan van dit alles genieten terwijl u een lekker speciaalbiertje of een wel uitgekozen wijntje drinkt, een lekkere hamburger eet of op een droog worstje knabbelt van de plaatselijke hoeveslager. Dansen is toegestaan binnen de afgebakende zone rondom de tafel. Inkom is gratis.

Op zaterdag 7 augustus is er een springkastelenfestival. Er zullen springkastelen, volksspelen, levensgrote gezelschapsspellen, grime, tattoo's en meer zijn zodat de kinderen zich niet zullen vervelen. Afsluiten doen we met een goochelshow van Magic Stef. Om 19u start het tornooitje 'Levende sjotterkas' en doorlopend is ook de zomerbar en het mosselrestaurant geopend.

Op zondag 8 augustus wordt afgesloten met een groot recreatief volleybaltornooi en ook de zomerbar en het mosselrestaurant blijven geopend.

Voor de sjotterkas en het volleybaltornooi kan je nog steeds inschrijven op www.baptistfeesten.be

Locatie

Kerkplein Schriek - Kerkplein z/n - 2223 Schriek

Organisatie

VOC Schriek
T. 0473 70 90 14
jogging@vocschriek.be
www.vocschriek.be

Meer over deze vereniging

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier