Agenda activiteiten

Zaterdag 15 september 2018

Vlaams Muziekfeest

Zin in een wervelende muzikale show? Op zaterdag 15 september strijkt het Vlaams Muziekfeest neer op het Kerkplein in Begijnendijk voor één groot familiefeest. De Romeo's, Gene Thomas, Yves Segers, Lindsay, Johan Vleugelers, Rene Redley zijn de muzikale gasten van dienst. Muziek, gezellige drank- en eetstandjes en heel wat ambiance ... het belooft de moeite te worden.

Locatie

Kerkplein Begijnendijk - Kerkplein z/n - 3130 Begijnendijk

Organisatie

Gemeente Begijnendijk
Tina Allard
T. 016 53 66 78
communicatie@begijnendijk.be
www.begijnendijk.be

Meer over deze organisator

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Lingerie Ria

  Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Speciale promoties Check het hier