Agenda activiteiten

Zondag 15 mei 2022

'Feest op het erf' in de Averegten

Wil je je laten onderdompelen in wereldse en landelijke gezelligheid? Reserveer dan alvast zondag 15 mei om naar de Averegten af te zakken voor het jaarlijkse hoogtepunt van het Provinciale Groendomein, want in de namiddag is het daar ‘Zuiders Getint Feest op het erf’. Tussen 14u en 18u30 kan je er terecht op de feestweide voor talloze workshops en demonstraties, lekkers om te smullen, muziek en heel wat activiteiten voor de kinderen.
Iedereen welkom!

Locatie

Boerderij Averegten - Langendijk 17 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

De Averegten
Tom Huysmans
T. 0474 95 00 90
tom.huysmans@provincieantwerpen.be

Meer over deze vereniging

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier