Agenda activiteiten

Vrijdag 01 juni 2018

Theatermonoloog door Bruno Vanden Broecke

Negen jaar na 'Missie' gaan auteur David Van Reybrouck, acteur Bruno Vanden Broecke en regisseur Raven Ruëll opnieuw aan de slag. Na de missionaris in 'Missie' laat David Van Reybroeck in deze monoloog de militair aan het woord. Hij duikt daarvoor in een vergeten brok geschiedenis, de grootschalige Belgische militaire interventie in Somalië in 1992-93. Een verhaal over idealisme en onvermogen, over nobele doelstellingen en smerige praktijken.

David Van Reybrouck, Raven Ruëll & Bruno Vanden Broecke / KVS - Para brengen dit theaterstuk op vrijdag 1 juni naar CC Zwaneberg.
Toegang: € 16

Meer over de programmatie van CC Zwaneberg vind je op www.zwaneberg.be

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Speciale promoties Check het hier