Agenda activiteiten

Zondag 27 mei 2018

8ste KVLV-Smikkeltocht

Sportief evenement voor het ganse gezin! Hou je van fietsen? Hou je van verrassingen? Hou je van gezelligheid? Hou je van lekker eten? Dan is deze culinaire fietstocht de ideale combinatie voor jou. Onder het motto “Van aperitief tot dessert op de fiets” organiseert KVLV Heist-Centrum op zondag 27 mei 2018 reeds voor de achtste maal een Smikkeltocht.

Een gezinsvriendelijke fietstocht van ongeveer 35 km hoofdzakelijk langs rustige landelijke wegen. Onderweg zijn er verschillende stopplaatsen waar u kan genieten van een aperitief, soep, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. Bij de terugkomst wacht u ook nog een lekkere afsluiter. De eerste stopplaats is eveneens het evenement ‘Levensloop Neteland 2018’.

Startplaats: tussen 9.30u en 11.30u aan zaal Withofke, Withofstraat 4 Zonderschot (tevens ook de eindplaats)
Deelnameprijs: € 22 p.p. € 18 p.p. voor KVLV leden en inwonende gezinsleden € 10 voor kinderen tot 12 jaar. (kinderen onder 6 jaar gratis) Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk en kan tot uiterlijk 15 mei.
Info en inschrijving: 015/ 24.77.12 of via e-mail: jeannine.bellekens@gmail.com

Iedereen alvast hartelijk welkom!
Met ondersteuning van de gratis Bloso sportverzekering.

Locatie

Parochiezaal Zonderschot - Withofstraat 4 - 2220 Heist - Zonderschot

Organisatie

KVLV Heist-op-den-Berg
Jeannine Bellekens
T. 015 24 77 12
jeannine.bellekens@gmail.com
www.kvlv-heistcentrum.be

Meer over deze vereniging

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier