Agenda activiteiten

Zondag 14 juli 2019

Parochiefeesten Grootlo

Magneet Dansers Grootlo nodigen u uit op de PAROCHIEFEESTEN GROOTLO in samenwerking met Ziekenzorg Grootlo, KVLV Grootlo, Toneelkring Grootlo op zondag 14 juli 2019. Dit jaar is er een country dansnamiddag. Deze zal plaatsvinden in openlucht. De inkom is gratis. Ook voor de kleinsten wordt er gezorgd. De ganse dag is er een springkasteel aanwezig. Je kan ook genieten van een lekker ijsje, pannenkoeken en andere snacks. Vanaf 12u is het restaurant in zaal Magneet geopend. Je kan er kiezen uit koude schotel, mosselen, kipvidé ….. met frieten of brood.

 

Locatie

Zaal Magneet - Kapelstraat 50 - 2223 Grootlo (Schriek)

Organisatie

Magneet dansers vzw
Caroline Van den Acker
T. 0478 43 83 37
caroline.van.den.acker@telenet.be
www.magneetdansers.be

Meer over deze vereniging

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier