Agenda activiteiten

Zondag 17 juni 2018

Zegeltjeswandeltocht

Op zondag 17 juni is er de 9de Zegeltjestocht, georganiseerd door WandelSportVereniging IVAS Itegem. Vertrekken doe je vanuit de Parochiezaal van Itegem van waaruit je 8 verschillende afstanden kan bewandelen (4, 9, 12, 16, 18, 23, 33, 42km).

De kortste afstand is ook rolstoelvriendelijk met een rustpost in de Parochiezaal. De langste afstand bedraagt dan weer 42 km en start met een lus naar het mooie domein de Averegten om daarna met alle andere afstanden te wandelen door onze prachtige Netevalllei. Na het wandelen kan je smullen van broodjes, soep, koffie, thee, een biertje of frisdrank.

Startuur: 7 - 15 uur

Locatie

Parochiezaal Itegem - Schoolstraat 28 - 2222 Itegem

Organisatie

WandelSportVereniging IVAS Itegem 1059 vzw
Johan Dierckx
T. 0494 42 29 18
wsv.ivas@gmail.com
www.ivas.be

Meer over deze vereniging

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier